KONFERENS PÅ SRI LANKA

Mötesdestinationen Sri Lanka

Svenskarna har börjat återupptäcka Sri Lanka - landet som var den första charterdestinationen i Asien för vinterbleka nordbor. I takt med att Sri Lanka attraherar sol- och värmetörstande svenskar har landet också utvecklats som affärs- och konferensdestination..

 

Sri Lanka har en välutvecklad möteskultur och tar regelbundet emot grupper (i olika storlekar) från hela världen. Huvudstaden Colombo erbjuder sann storstadsatmosfär  blandat med kolonial arkitektur och ljumma vindar från Indiska Oceanen. Här erbjuds fantastiska stränder utan trängsel, och en konferensresa kan kombineras med bad och avslappning i villa eller resort - eller varför inte konferens på stranden? Sri Lanka är även en utmärkt destination att kombinera med andra länder, som Maldiverna, Indien eller Dubai/Doha.

 

Självklart inkluderar den lankesiska gästfriheten att ni under hela er konferensresa har en egen kontaktperson med er under hela vistelsen. Denne person  kommer att vara er till hands hela dagarna och kan sköta kommunikation och allt arbete runt om så att ni kan fokusera på er konferens och att njuta av Sri Lanka.

 

HOUSE OF SRI LANKA AB

Bondegatan 17

116 23 STOCKHOLM

070-517 28 12


Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera